fredag 10 augusti 2012

FRIDAY

Jag blev så sjukt taggad igår av naglarna, att jag idag hörde mig runt i stan. Det var fullbokat hos skönhetsspecialisterna, dit jag egentligen ville, men fick tid hos en annan kl 13. Glad som en liten lärka gick jag dit.

Hon var försenad 10min men det gjorde inte så mycket. Nagellacket hon hade var tjockare än det nya märket hon köpt in, men eftersom jag ville ha svart, och det hade hon bara av det gamla märket blev det som det blev. Tyvärr blev det bubbligt på vissa naglar som hon då gjorde om, men resultatet blev inte riktigt som jag velat. Hon blev själv inte riktigt nöjd så när jag frågade om vi kunde göra något av priset, fick jag det för 50% Det var bra :)

Därefter träffade jag mina svärsystrar på museumet och en sväng i lekrummet senare, tog vi oss en fika. Den äldsta systern har en son på snart 1år så han lekte där med en av sina kompisar. Det var trevligt att träffa dom, och dom är alltid så goa :)

Nu ska jag snart iväg till Ellinor för ett glas vin och lite tjöt, kommer bli trevligt. Ska ta med busen Ballack, så det blir en bra promenad dit och hem sen, vi bor typ på varsin sida av stan. :p

på håll syns inga skavanker, som tur är.
det jag gjort är gel-nagellack som håller ca 14dar.
bättre än vanligt nagellack hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar